NOSITELJ(ICA) KOLEGIJA
![Profile picture for user sradeka](/sites/default/files/styles/manual_crop_4x4/public/pictures/2021-09/sanja-radeka.jpg?h=b3c35f99&itok=V9lMnQHk)
![Profile picture for user mstaver](/sites/default/files/styles/manual_crop_4x4/public/pictures/2021-07/staver.jpg?h=d4db3527&itok=PRTOjQbL)
ASISTENT(I):
![Profile picture for user kdamijan](/sites/default/files/styles/manual_crop_4x4/public/pictures/2021-07/kristijan-damjanic_2.jpg?h=17f6baf1&itok=XTDtIm5C)
Jezik | hr |
Studij | Stručni prijediplomski studij Vinarstvo |
Semestar | 4 | ECTS | 4 |
Vrsta predmeta | Obavezni predmet |
Predavanja | 2 |
Vježbe | 1 |
Seminari | 0 |
Praktični rad | 0 |
Ciljevi kolegija
- Svladavanjem gradiva ovog kolegija studenti će raspoznavati
Ishodi učenja
- Interpretirati tehnološke postupke u proizvodnji pjenušavih, biser i gaziranih vina.
- Razlikovati opremu i ambalažu za proizvodnju, doradu i finalizaciju pjenušavih, biser i gaziranih vina.
- Usporediti pjenušava, biser i gazirana vina.
- Interpretirati tehnološke postupke u proizvodnji specijalnih i likerskih vina.
- Razlikovati specijalna i likerska vina.