Skoči na glavni sadržaj


O nama

Misija centra je unaprijediti konkurentnost naših studenata pri pronalasku stručne prakse i zapošljavanju. Usluge našeg centra uključuju informiranje, stručne edukacije, izradu plana osobnog razvoja, povezivanje studenata i poslodavaca, te druge oblike pomoći vezane  za razvoj karijere i osobnih vještina naših klijenata. Iako su primarno usmjerene prema našim studentima, usluge centra namijenjene su i ostalim mladim ljudima koji trebaju usluge profesionalnog treninga i edukacije, te iskusnim radnicima koji nastoje unaprijediti ili promijeniti vlastitu karijeru.

Kroz sustav stručnih edukacija, savjetovanja, praksi i ponude poslova, studentima se olakšava identificiranje specifičnih poslovnih prilika te omogućava da na budućem radnom mjestu aktivno pridonose poslovnoj okolini od samog početka, uz skraćeni period prilagodbe i učenja. Aktivnosti našeg centra uključuju i promidžbu zanimanja za koja obrazujemo studente, posebno mlađim generacijama za vrijeme njihovog pred-akademskog školovanja, obzirom da se već i u tom razdoblju kod mladih formiraju afiniteti za njihova buduća zanimanja. Temeljni cilj centra karijera je poslovni uspjeh polaznika naših studija i dugoročno zadovoljstvo poslodavaca koji zapošljavaju naše studente i ostale klijente. 


Aktivnosti

Aktivnosti centra karijera kontinuirano prilagođavamo potrebama naših studenata i trendovima na tržištu rada. Samostalno ili u suradnji s vanjskim partnerima, centar karijera studentima nudi sljedeće usluge:

  • savjetodavni centar za studente
  • organizacija radionica i edukacija
  • povezivanje studenata i poslodavaca
  • organiziranje stručnih izleta.