NOSITELJ(ICA) KOLEGIJA
 
ASISTENT(I):
 
| Jezik | hr | 
| Studij | Stručni diplomski studij Vinarstvo | 
| Semestar | 2 | ECTS | 7 | 
| Vrsta predmeta | Obavezni predmet | 
| Predavanja | 2 | 
| Vježbe | 3 | 
| Seminari | 0 | 
| Praktični rad | 0 | 
Ciljevi kolegija
              - Svladavanjem gradiva ovog kolegija studenti će biti osposobljeni preporučiti i provoditi specifične tehnološke procese ovisno o ekološkim uvjetima i traženim karakteristikama vina.
Ishodi učenja
              - Preporučiti specifične tehnologije u proizvodnji vina
- Odabrati odgovarajuće tehnološke postupke tijekom dozrijevanja vina
- Preporučiti adekvatne tehnološke zahvate i enološka sredstva tijekom dozrijevanja vina
- Vrednovati karakteristike i kvalitetu vina dobivenih različitim tehnološkim postupcima
 
