NOSITELJ(ICA) KOLEGIJA
![Profile picture for user mstaver](/sites/default/files/styles/manual_crop_4x4/public/pictures/2021-07/staver.jpg?h=d4db3527&itok=PRTOjQbL)
ASISTENT(I):
![Profile picture for user kdamijan](/sites/default/files/styles/manual_crop_4x4/public/pictures/2021-07/kristijan-damjanic_2.jpg?h=17f6baf1&itok=XTDtIm5C)
Jezik | hr |
Studij | Stručni prijediplomski studij Vinarstvo |
Semestar | 5 | ECTS | 4 |
Vrsta predmeta | Izborni predmet |
Predavanja | 2 |
Vježbe | 1 |
Seminari | 0 |
Praktični rad | 0 |
Ciljevi kolegija
- Svladavanjem gradiva ovog kolegija studenti će na stručan i razumljiv način prezentirati proizvodni program i specifičnosti proizvodnje i proizvoda.
Ishodi učenja
- Povezati i istaknuti karakteristike proizvoda sa ambijentalnim uvjetima proizvodnje
- Vrednovati specifičnosti proizvodnje u prezentaciji proizvoda
- Valorizirati i opisati vina stručnim terminološkim izrazima.
- Obrazložiti vinski kotač okusa i mirisa (harmoniju među sastojcima i vrednovanje utisaka o vinu).