NOSITELJ(ICA) KOLEGIJA
 
ASISTENT(I):
| Jezik | hr | 
| Studij | Stručni prijediplomski studij Vinarstvo | 
| Semestar | 6 | ECTS | 5 | 
| Vrsta predmeta | Obavezni predmet | 
| Predavanja | 0 | 
| Vježbe | 0 | 
| Seminari | 0 | 
| Praktični rad | 6 | 
Ciljevi kolegija
              - Osmisliti stabilizaciju vina i provjeru stabilnosti.
- Odabrati različite stručno-tehnološke metode u praktičnim situacijama tijekom dozrijevanja i punjenja vina.
- Ocijeniti korištene enološke postupke i enološka sredstva.
- Planirati tehnike procjenjivanja i ocjenjivanja kakvoće vina tijekom dozrijevanja vina.
 
Ishodi učenja
              - Osmisliti stabilizaciju vina i provjeru stabilnosti.
- Odabrati različite stručno-tehnološke metode u praktičnim situacijama tijekom dozrijevanja i punjenja vina.
- Ocijeniti korištene enološke postupke i enološka sredstva.
- Planirati tehnike procjenjivanja i ocjenjivanja kakvoće vina tijekom dozrijevanja vina.
 
