Skoči na glavni sadržaj

U okviru kolegija Upravljanje sigurnošću studenti prve godine stručnog diplomskog studija Sigurnost na radu, u pratnji nositeljice kolegija, Kristine Dundović, v. pred., posjetili su 22. svibnja Studentsko naselje Ivan Goran Kovačić.

U Studentskom naselju Ivan Goran Kovačić, a u organizaciji Službe integralne sigurnosti i u suradnji s riječkim vatrogascima održana je vježba evakuacije i spašavanja u slučaju požara. Vježba je uključivala – simulirani požar u studentskoj praonici u naselju, aktivaciju sustava za dojavu požara, obavještavanje interventnih službi te evakuaciju svih korisnika usluga i djelatnika u naselju. U simulaciji požara sudjelovali su korisnici smještaja odnosno djelatnici SN I. G. Kovačić te studenti Veleučilišta u Rijeci.

Voditelj Službe integralne sigurnosti te ujedno naš bivši student Matija Leskovar, mag. ing. sec., pojasnio je studentima organizaciju zaštite na radu unutar Službe integralne sigurnosti u SCRI-ju nakon čega je odgovorio na pitanja studenata vezana uz način njezine provedbe. Zahvaljujemo gospodinu Leskovaru na pozivu te se nadamo da će se naša suradnja i dalje nastaviti.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika