Skoči na glavni sadržaj

U okviru kolegija Upravljanje sigurnošću studenti prve godine stručnog diplomskog studija Sigurnost na radu, u pratnji nositeljice kolegija Kristine Dundović, v. pred., posjetili su 15. svibnja tvrtku INA d. d.

INA d. d. ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. Stručnjak zaštite na radu gosp. Tomislav Vučetić, stručnjak za ZNR i ZOP održao je studentima prezentaciju vezanu uz ustroj i organizaciju zaštite na radu u pogonu Rafinerije nafte Rijeka. Studenti su također obišli i edukacijski centar za osposobljavanje radnika i kooperanata uz vodstvo gosp. Vučetića i gđe. Slavice Rukavine, vodeće stručnjakinje za zaštitu okoliša.

Nakon obilaska edukacijskog centra uslijedio je obilazak postrojenja INA-e prilikom kojeg su se studenti uvjerili u visoku razinu sigurnosti na radu koja tamo vlada.

Zahvaljujemo gđi. Rukavini na izvrsnom gostoprimstvu i nadasve zanimljivoj terenskoj nastavi te se veselimo budućoj suradnji!

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika