Skoči na glavni sadržaj

U okviru kolegija Upravljanje sigurnošću studenti prve godine stručnog diplomskog studija Sigurnost na radu, u pratnji nositeljice kolegija, Kristine Dundović, v. pred., posjetili su 29. svibnja PONIKVE EKO OTOK KRK d. o. o.

PONIKVE EKO OTOK KRK bavi se proizvodnjom i distribucijom vode, prikupljanjem, pročišćavanjem i dispozicijom otpadnih voda te prikupljanjem i odlaganjem komunalnog otpada.

U upravnoj zgradi studentima je zamjenik direktora, gosp. Ivan Jurešić održao prezentaciju o djelatnosti tvrtke. Studenti su također pogledali edukacijski film o važnosti prikupljanja otpada. Nakon prezentacije i filma, studenti su u pratnji stručnjakinja zaštite na radu, gđe. Katarine Vrkić i gđe. Marijete Tavčar, koje su ujedno i naše studentice, posjetili dispečerski centar gdje se preko informatičkog sustava TELEMETRIJA vrši nadgledanje i kontrola vodoopskrbnoga sustava te mikrobiološki laboratorij gdje se vrši analiza vode.

Potom je uslijedio posjet odlagalištu komunalnog otpada TRESKAVAC te crpnoj stanici PONIKVE.

Zahvaljujemo gđi. Vrkić i gđi. Tavčar na izvrsnom gostoprimstvu i nadasve zanimljivoj terenskoj nastavi te se veselimo budućoj suradnji!

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika