Skoči na glavni sadržaj
veleri

U četvrtak, 20. lipnja 2024. godine, u centru Gervais u Opatiji održana je svečana promocija diplomanata stručnih prijediplomskih studija Veleučilišta u Rijeci. Promovirano je 166 prvostupnika koji su uspješno završili stručne prijediplomske studije Informatika, Poduzetništvo, Sigurnosti na radu, Telematika, Održivi agroturizam te Cestovni i Željeznički promet.

Diplomanti su stekli diplome koje odražavaju njihovu stručnost i znanje, omogućavajući im brže i spremnije uključivanje na tržište rada te suradnju s gospodarstvom. Dekan Veleučilišta u Rijeci, mr. sc. Marino Golob, viši predavač, čestitao je diplomantima na njihovom osobnom uspjehu, upornosti, ustrajnosti i strpljivosti. Također je zahvalio roditeljima, članovima obitelji i prijateljima koji su prisustvovali ovom svečanom događaju, prepoznajući njihov doprinos i podršku tijekom studija.

Na svečanosti su se brojnim gostima obratili i sami diplomirani studenti, dijeleći svoje dojmove i uspomene na studentske dane. Među govornicima su bili Niko Vulić (Cestovni promet), Hrvoje Čančarević (Informatika), Gloria Babić (Sigurnost na radu), Mateo Balošić (Poduzetništvo) i Mario Vojić (Telematika).

Svim diplomantima još jednom upućujemo čestitke i želimo im puno uspjeha u budućem radu i osobnom zadovoljstvu!

Slika
Slika
Slika