Skoči na glavni sadržaj

Prometni odjel Veleučilišta u Rijeci krenuo je u realizaciju stranice na društvenim mrežama VeleRI Promet s ciljem informiranja studenata, alumna i svih zainteresiranih za aktualnosti vezane uz promet.

Na stranicama će se prezentirati aktivnosti Prometnog odjela te će one biti mjesto povezivanja s alumnima, našim aktivnim studentima i svima zainteresiranima.

Na stranicama ćete moći pogledati videoprezentacije Odjela i poslova kojima se bave naši alumni, a planirano je svaki mjesec prezentirati po jednog našeg alumna u njegovu radnom okruženju.

Također ćete moći pratiti aktualnosti vezane uz postupak polaganja stručnog ispita i stjecanje zvanja ovlaštenog inženjera prometa i upisa u Komoru inženjera prometa, polaganje stručnih ispita za druga stručna područja kao što su: sudski vještak za promet, voditelj autoškole, ovlašteni ispitivač kod polaganja vozačkih ispita i druge stručne poslove.

Pratit ćemo aktualnosti vezane uz niz drugih tema kao što su: sigurnost prometa, prometna infrastruktura, tehnologija transporta i logistika, nove tehnologije u prometu i dr.

Pozivamo sve naše alumne, sadašnje i potencijalne studente, kao i sve zainteresirane za navedene teme da nam se pridruže i prate aktualnosti na našim društvenim mrežama VeleRI Promet.

Tim VeleRI Promet

Poveznica:

https://www.facebook.com/profile.php?id=61555870702483