Skoči na glavni sadržaj
Veleri_Lurssen_Teuta_Duletic

Veleučilište u Rijeci organiziralo je stručno predavanje na temu „Osnaživanje lidera budućnosti: Poticanje digitalne transformacije i zelene tranzicije“ koje se je održalo u utorak, 19. ožujka u 11.30 sati u dvorani 401 na adresi Vukovarska 58, Rijeka.

Ovo predavanje istaknulo je ključnu ulogu inženjera i lidera sljedeće generacije u pokretanju održivih inovacija u pomorskoj industriji. Od pionirskih projekata u autonomnom brodarstvu i integraciji obnovljivih izvora energije do napretka u dizajnu ekološki prihvatljivih plovila i tehnologijama pametnih luka, razgovaralo se se kako inženjeri vode brigu o održivijem i učinkovitijem pomorskom sektoru.  

Predavanje je održala gospođa Teuta Duletić, mag. ing. nav. acch i MBA, direktorica Lürssen Design Centra Kvarner i Maritime Center of Excellence, riječkih podružnica poznate brodograđevne grupacije Lürssen.

Na predavanju je prikazana i video prezentacija nove Marine za mega jahte na području Porto Baroša riječke luke, budućoj najmodernijoj marini na Jadranu koja nosi pridjev - "smart marine" čija se izgradnja očekuje 2025. godine."

Hvala gospođi Teuti Duletić na inspirativnom predavanju za naše studente, nastavnike i stručne službe.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika