Skoči na glavni sadržaj

Gostujuće predavanje u okviru Erasmus+ programa mobilnosti održao je 31. listopada 2023. Sanjin Radunović iz tvrtke MM Količevo d. o. o., Slovenija koja je dio divizije MM Board & Paper grupacije MM Group iz Beča, Austrija. Predavač svoje poslovne aktivnosti uglavnom obavlja na različitom lokacijama za potrebe različitih poduzeća koja su sastavni dio spomenute grupacije. Tijekom izlaganja gospodin Radunović je predstavio MM Bord & Paper diviziju grupacije koja je europski lider u proizvodnji kartona s atraktivnom ponudom kraft papira i nepremaznih finih papira, s ukupnim kapacitetom od približno 2 milijuna tona kartona i približno 650.000 tona papira u šest tvornica, te ima 4800 zaposlenika i izvozi približno u 110 zemlja. Tvrtka je usmjerena na rast s učinkovitim, održivim i inovativnim rješenjima za karton i papir koji promoviraju kružno gospodarstvo i minimaliziraju utjecaje na prirodne ekosustave. Predavač je studentima prenio iskustvo rada u velikoj organizaciji koja posluje na različitim tržištima te izazovima s kojima se suočava kao vođa tima. Osim toga, istaknuo je oblike motiviranje zaposlenika i postavljanja ciljeva te predstavio postupke nabave sirovina te organizaciju nabavnih lanaca.

Studenti i nastavnici koji su nazočili predavanju aktivno su sudjelovali postavljanjem pitanja na koja je predavač spremno odgovarao.

Zahvaljujemo predavaču na zanimljivom i poučnom izlaganju.

Gostujuće predavanje inozemnog predavača iz tvrtke održano je u svrhu održavanja nastave u okviru Erasmus+ projekta 2021-1-HR01-KA131-HED-000008352.

Slika
Slika
Slika
Slika