Skoči na glavni sadržaj
veleri

Nastava za sve godine stručnih prijediplomskih studija koji nastavu pohađaju preko tjedna započet će u utorak, 1. listopada 2024. godine prema rasporedu koji će biti ažuriran na poveznici.

 

Nastava za izvanredne studente koji nastavu pohađaju vikendom (stručni prijediplomski studij Informatika i 1. i 2. godina stručnih prijediplomskih studija prometa) započet će u petak, 4. listopada 2024. godine prema rasporedu koji će biti ažuriran na poveznici.

 

Nastava za sve godine stručnih diplomskih studija započet će u ponedjeljak, 7. listopada 2024. godine.

 

Informacija za naše brucoše:

 

Uvodno predavanje za studente koji su u akademskoj godini 2024./2025. upisali prvu godinu studija na studijima u Rijeci (Vukovarska 58) održat će se u utorak, 1. listopada 2024. godine prema sljedećem rasporedu:

- u 9.00 sati u dvorani 401 redoviti studenti stručnog prijediplomskog studija Cestovni promet, stručnog prijediplomskog studija Željeznički promet, stručnog prijediplomskog studija Informatika, stručnog prijediplomskog studija Održivi agroturizam, stručnog prijediplomskog studija Poduzetništvo u Rijeci, stručnog prijediplomskog studija Sigurnost na radu, stručnog prijediplomskog studija Telematika.

- u 16.30 sati u dvorani 401 izvanredni studenti stručnog prijediplomskog studija Cestovni promet, stručnog prijediplomskog studija Željeznički promet, stručnog prijediplomskog studija Informatika, stručnog prijediplomskog studija Održivi agroturizam, stručnog prijediplomskog studija Poduzetništvo u Rijeci, stručnog prijediplomskog studija Sigurnost na radu, stručnog prijediplomskog studija Telematika.

 

Uvodno predavanje za studente koji su u akademskoj godini 2024./2025. upisali prvu godinu studija na dislociranim studijima/odjelima održat će se u utorak, 1. listopada 2024. godine prema sljedećem rasporedu:

- u 16.30 sati u dvorani u Pazinu (154. brigade Hrvatske vojske 7, Pazin), redoviti i izvanredni studenti stručnog prijediplomskog studija Poduzetništvo u Pazinu.

- u 16.30 sati na Poljoprivrednom odjelu u Poreču (C. Huguesa 6, Poreč, škola Mate Balota), redoviti i izvanredni studenti stručnog prijediplomskog studija Vinarstvo i stručnog prijediplomskog studija Mediteranska poljoprivreda.

 

Svima Vam želimo sretan početak akademske godine i puno uspjeha u studiranju na našem veleučilištu.