Skoči na glavni sadržaj

SZ Veleučilišta u Rijeci u suradnji s Knjižnicom organizira 9. 12. 2023. za studente (redovite i izvanredne) izlet u Zagreb i posjet dugo očekivanoj izložbi:
BODYWORLDS

Radi se o izložbi koja je svjetski hit i cilj joj je informirati nas o anatomiji, fiziologiji i zdravlju kroz stvarna ljudska tijela sačuvana jedinstvenom metodom plastinacije. Proceduru i samu izložbu BODYWORLDS izumio je prof. dr. Gunther von Hagens čiju emisiju i predavanja smo godinama mogli gledati na kanalima BBC-ja, a uvrštena je i u nastavne planove i programe najpoznatijih medicinskih sveučilišta. Izložba pokazuje koliko je ljudsko tijelo kompliciran i istovremeno savršeno kreiran organizam.
Participacija za karte, stručno vodstvo izložbom i prijevoz do Zagreba i nazad za studente iznosi 8 eura. Polazak u jutarnjim satima i povratak u večernjim, po dogovoru. Za prijavu na izlet i rezervaciju mjesta studenti se trebaju javiti u Knjižnicu Veleučilišta, a sve informacije mogu dobiti na e-adresi knjiznica@veleri.hr ili telefon 353 727.

Više o izložbi na sljedećim poveznicama
https://bodyworlds.hr/
https://bodyworlds.hr/galerija/