Skoči na glavni sadržaj

 

U sklopu kolegija Sučelje poslovnih i procesnih sustava studenti specijalističkog diplomskog stručnog studija Informacijske tehnologije u poslovnim sustavima su 17. svibnja 2022. godine imali priliku sudjelovati na gostujućim predavanjima putem Teams izlaganja, a na teme Upoznavanje s Atlantic Grupom – pogled iz perspektive IT arhitekture te Upoznavanje JGL proizvodnog sustava. 
Gostujuće predavanje o Atlantic grupi održala je MSC Maja Vekić Vedrina, iz tima Korporativne i informacijske tehnologije, koja je zaposlena na poziciji direktora za DWH/BI i analitiku. 
Predavanje JGL proizvodni sustav održao je naš alumni Rene Grbac, struč. spec. inf. koji je zaposlen na poziciji ICT specijalista, a trenutno vodi multidisciplinarni laboratorijski tim koji je zadužen za održavanje poslovnih procesa, kao i za digitalnu transformaciju.
Oba predavača studentima su na jednostavan i zanimljiv način prikazala kompleksnost korporacijske organizacije, kako bismo bolje razumjeli kako se organizacija globalne kompanije održava na IT arhitekturu, te što je sve potrebno od aktivnosti za uspješnu implementaciju LIM sustava. 

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika