Skoči na glavni sadržaj
ERASMUS+ na Malti

U periodu od 06. do 11. svibnja 2019. godine, u okviru Erasmus+ programa mobilnosti nastavnog osoblja profesorice Vesna Kovačević, Elena Krelja Kurelović i Jasminka Tomljanović pohađale su tečaj „Fluency & English Language Development for Educatonal Staff“ na Executive Training Institute (ETI) u mjestu St. Julian's na Malti.

U malim internacionalnim grupama profesorice su unaprijedile znanje engleskog jezika, komunikacijske i prezentacijske vještine koristeći pametnu ploču, multimedijske i interaktivne obrazovne sadržaje. U razgovoru s kolegicama na tečaju upoznale su se s njihovim obrazovnim sustavima i kulturnim znamenitostima njihovih zemalja, te prezentirale naš obrazovni sustav i Veleučilište u Rijeci. Osim toga, prezentirale su našu domovinu kao poželjnu turističku destinaciju i pozvale kolegice da posjete „Lijepu našu“.

S profesorom engleskog jezika i povijesti, u organizaciji ETI-a, obišle su glavni grad Malte Vallettu, stari glavni grad Mdinu i otok Gozo. Tijekom obilaska Vallette posjetile su i "University of Malta" na kojem se od  2010. godine primjenjuje bolonjski sustav studiranja.

Oznake / Tags
Slika