Skoči na glavni sadržaj
veleri

Središnji događaj obilježavanja Dana Veleučilišta u Rijeci ove godine svakako bila je svečana sjednica koja je održana u petak, 24. svibnja 2024. 

 

Ove godine Veleučilište u Rijeci slavi 26. godina svojeg postojanja, te su povodom navedene obljetnice održani Dani Veleučilišta u Rijeci u razdoblju od 20. do 24. svibnja 2024. godine.

 

U petak, 24. svibnja 2024. godine s početkom u 11:00 sati u Mramornoj dvorani Guvernerove palače u Rijeci upriličena je svečana sjednica kojoj su nazočili istaknuti članovi akademske zajednice te uvaženi uzvanici iz javnog i političkog života.

 

Na sjednici je prof. dr. sc. Marčelu Dujaniću, nekadašnjem rektoru i dekanu Veleučilišta u Rijeci, uručena zlatna plaketa za osobit doprinos razvitku Veleučilišta.

 

Nagrade su dodijeljene studentima Veleučilišta, koji su se u akademskoj godini 2022./2023. istakli svojim radom, trudom i učenjem.

Ova se nagrada dodjeljuje studentima koji su ostvarili  najbolji uspjeh na svom odjelu, tj., prijediplomskom i diplomskom stručnom studiju:

 

1. NOEL PILAT

2. MARIJANA KOMADINA

3. LORI MODRUŠAN

4. GORAN VRBAN

5. DENIS PRELAC

6. IVA LIVAIĆ 

7. FILIP MILEVOJ 

8. ANTON MILETIĆ 

9. DAVOR VIŽINTIN

10. LUCIJA JURAN

11. VID BIĆANIĆ 

12. MISLAV VODVARKA

13. ANAMARIJA BILIĆ

14. ANTONIJA BIUK 

 

Nadalje, dodijeljene su zahvalnice studentima koji su dali doprinos u izvannastavnim aktivnostima znanstvenog, stručnog, društvenog, sportskog ili kulturnog karaktera u kontekstu promicanja ugleda našeg Veleučilišta:

 

1. Zahvalnicu je primio kolega ALENU ABDULAHOVIĆU za izniman doprinos u radu Studentskog zbora i osnivanju Udruge studenata Veleučilišta u Rijeci 

2. Zahvalnicu je primio kolega DINO BROZOVIĆ za istaknute izvannastavne akademske rezultate u promoviranju znanja stečenog na Veleučilištu u Rijeci u 2022. / 2023. akademskoj godini.

3. Zahvalnicu je primila kolegica ANDREA DAUS za istaknute izvannastavne akademske rezultate u promoviranju znanja stečenog na Veleučilištu u Rijeci u 2022./2023. akademskoj godini.

4. Zahvalnicu je primio kolegi DAVORU VIŽINTINU za izniman doprinos u izvannastavnim aktivnostima i prezentaciji Veleučilišta u Rijeci u 2022./2023. akademskoj godini.

5. Zahvalnicu je primila kolegica LEJLA ZUBČEVIĆ za zapažen uspjeh u izvannastavnim aktivnostima znanstveno-stručnog karaktera u 2022. / 2023. akademskoj godini.

6. Zahvalnica se dodijelila Sportskoj udruzi studenata Veleučilišta u Rijeci  za izniman uspjeh u sportskim aktivnostima u. 2022./2023. akademskoj godini, a zahvalnicu je preuzela predstavnica studenata Lea Bogović.

7. Zahvalnica se dodijelila Udruzi studenata Veleučilišta u Rijeci  za poticanje i provođenje izvannastavnih aktivnosti studenata u 2022./2023. akademskoj godini, a zahvalnicu je preuzela predstavnica studenata Loreta Jurišić.

 

Nazočnima se obratila, u ime svih studenata, Predsjednica predsjedništva Studentskog zbora i dobitnica Dekanove nagrade Iva Livaić.

 

 

 

 

 

 

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika