Skoči na glavni sadržaj

Za upis na Veleučilište u Rijeci (smjer Mediteranska poljoprivreda) odlučila sam se zbog zanimljivog kurikuluma koji je jedinstven i koji je u potpunosti zadovoljio moje polje interesa.

Nakon upisa, studij je premašio sva moja očekivanja. Na prvom mjestu su za to zaslužni profesori koji su nesebično dijelili svoje znanje i stručnost u različitim područjima. A izuzetno zanimljiva predavanja, terenska i laboratorijska nastava te praksa još su više probudili moje zanimanje za izabrani studij i područje agronomije.

Tijekom studija sam stekla neprocjenjiva znanja koja su mi koristila u daljnjem profesionalnom razvoju. Prikupljeno znanje i iskustvo, te usklađenost programa sa Europskim standardima omogućilo mi je da obrazovanje nastavim na Univerzi v Ljubljani, gdje sam upisala magistarski studij. Na novom fakultetu, dobri temelji koje sam dobila na Mediteranskoj poljoprivredi pokazali su kao čvrsta i odlična osnova zbog kojeg sam daljnji studij mogla pratiti bez poteškoća.

Nakon završetka magistarskog studija, pružena mi je iznimna mogućnost nastavka studiranja na doktorskom studiju Univerze v Ljubljani, gdje sam bila zaposlena kao znanstveni novak za vrijeme trajanja doktorata.

Danas, kada sam dio kolektiva Veleučilišta u Rijeci, veseli me što mi se pružila mogućnost da svoja znanja i iskustva prenosim novim znatiželjnim generacijama studenata, koji su kao i ja izabrali Veleučilište za svoju alma mater.

Dr. sc.