Skoči na glavni sadržaj

Nakon traganja za pravim studijem,  srce me ipak odvuklo tamo gdje sam nekako znao da trebam završiti. Ljubav prema vinu, a onda i vinarstvu razvijao sam u obitelji jer su se i nono i otac pomalo bavili vinogradarstvom i vinarstvom.  No oni su to radili iz ljubavi prema vinu i kao hobi, a ono sto je dodalo onaj potrebni dodatni pečat, znanja i primjera, ja sam stekao/dobio upravo na riječkom Veleučilištu na studiju vinarstva u Poreču .

Na studiju bih posebno istaknuo odličnu suradnju s profesorima te kolegama s kojima i dan danas surađujem.  Poseban naglasak na puno praktičnog rada u vinogradu, laboratoriju i naročito podrumu u kojem  je svatko radio svoje vino u svojoj bačvici, te prošao cijeli postupak proizvodnje- od grožđa do boce.  Svakako treba spomenuti i dosta stručnih izleta, obilazaka domaćih i međunarodnih sajmova te posjeta mnogim vinarijama. Na studiju sam stekao puno znanja i vještina koje koristim u svakodnevnom radu, odnosno proizvodnji vina. 

... Izabrao sam baš ono sto je trebalo kako bih obiteljsku ljubav i tradiciju pretvorio u danas ozbiljan posao. I spajam uživanje i odgovoran rad.

ing. vinarstva